Easysteppers: goedkoop alternatief voor traplift

easysteppersVoor een groot aantal mensen is een traplift eigenlijk niet eens nodig. Er is ook een manier om de trap op te komen met steuntjes op de treden. Zie hier Easysteppers. Deze oplossing is erg handig voor mensen die nog wel kunnen bewegen maar hun voet niet zo hoog kunnen plaatsen. Dankzij Easysteppers gaat dit een stuk makkelijker.

Easysteppers zijn eigenlijk een soort steunbalk die u op de traptreden plaatst. Dit zorgt voor een verhoging van de trap en daarmee een verkleining van de afstand die u moet overbruggen. U hoeft dus de voet minder hoog te plaatsen en het lopen gaat een stuk makkelijker. Deze oplossing is speciaal voor mensen die nog best kunnen lopen. Dit bespaart u natuurlijk best veel geld. Daarnaast blijft u dankzij de Eeasysteppers ook nog beter in beweging en ontwikkelt u de spieren.

Bij (te) vroeg ingezette (elektrische) hulpmiddelen vermindert de activiteit en resulteert daarmee in een verlies van spierkracht. Door het gebruik van de Easysteppers blijft men kracht en uithoudingsvermogen ‘trainen’.

Easysteppers zijn er voor mensen die pijn hebben bij het traplopen en voor hen die loophulpmiddelen hebben, zoals een rollator of wandelstok. Het is dan aan te raden ook van easysteppers gebruik te maken. Want u zult zien dat uw spierkracht en spierfuncties snel achteruit kunnen gaan, en dankzij de easysteppers kunt u, ondanks uw beperkingen, blijven traplopen.

Zie hieronder ook een video van een televisie-uitzending waar de uitvinder van Easysteps aan het woord komt. U kunt goed zien waarom de uitvinding zo geschikt kan zijn voor veel mensen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.enocent.nl.Meer informatie? Zie ook de volgende artikelen