A4000 huislift van Aesy Liften

Huislift – Lift in Huis – Personenliften


Een huislift is zeker geen overbodige luxe als je moeilijk de trap op kan. Wij hebben voor u een overzicht van alle huislift fabrikanten. Van dure luxe liften tot kleine compacte goedkope huisliften. Welke prijzen kunt u verwachten voor een lift in huis? Overweegt u om een kleine lift te kopen voor in huis? Of wilt u juist een rolstoellift? Hier alle informatie over de soorten personenliften die verkrijgbaar zijn, prijzen van een huislift, kosten en bij welke fabrikanten en leveranciers u terecht kan.

Huislift Kopen

Als alternatief voor de traplift is de huislift fantastisch. Het is een geweldige uitvinding om zo maar via de lift naar boven en beneden te gaan. Niet langer traplopen, en u heeft ook geen traplift nodig. Het is gewoon heerlijk, een verademing om een huislift te gebruiken. De huislift is vooral een hele goede oplossing als u slecht ter been bent, zwaarlijvig of een rolstoelgebruiker. Bovendien zijn er tegenwoordig echt hele mooie huisliften te krijgen, van kleine huisliften die makkelijk en mooi in uw huis of appartement passen, huisliften voor binnen en buiten, betaalbare en kleine huisliften, tot grotere en luxere huisliften van meerdere verdiepingen.

huislift-prijzen-offerte-ontvangen

Huisliften kunt u vaak erg mooi wegwerken in uw interieur en voegen ook iets moois toe. Vooral als u het geld ervoor over heeft dan kunt u makkelijk een mooie en luxe huislift aanschaffen die ook echt iets aan uw interieur toevoegt. Heeft u minder financiële middelen ter beschikking, dan zijn er nog altijd mooie mogelijkheden; de luxe en extra opties laat u dan gewoon achterwege. Bovendien kunt u dan ook kiezen voor een lift zonder schacht en voor een kleine lift in huis.

Liften hoeven tegenwoordig echt niet veel ruimte in te nemen. De kleinste huisliften hebben niet meer dan een vierkante meter nodig hebben. U kunt deze compacte mini huisliften mooi en eenvoudig in een hoek wegwerken, of zelfs ergens in het midden van een kamer of langs de muur. Er is altijd wel ergens ruimte te vinden. Meestal is dit ergens langs de trap, maar dit hoeft zeker niet.

Huislift Prijzen

Een huislift is niet goedkoop en u moet dan ook rekenen op een goed investeringsbedrag en hoge kostprijs. De prijzen varieren meestal tussen de 15.000 en 30.000 euro. Goedkoper dan 14.000 euro zult u ze niet snel vinden, of u moet gaan voor een eenvoudige huislift zonder schacht of zonder liftput (zie hieronder), of overwegen om zelf een huislift te bouwen. Die zijn vaak speciaal voor rolstoelen bedoeld, maar kunt u ook als gewone lift gebruiken. Wilt u een goed overzicht van de prijzen, dan kunt u ook een aantal offertes aanvragen en de prijzen vergelijken.

Er is een speciale service waarbij u in 1 keer bij een drie tal huislift leveranciers een offerte aanvraagt. Dat is wel zo makkelijk vergelijken. Bovendien kunt u dan ook beter over de prijs van de huislift onderhandelen.

Leveranciers en fabrikanten voor huisliften zijn er overigens legio. U kunt terecht bij bekende leveranciers zoals Aesyliften.nl, Thyssenkrup en Marco Huislift. Hier onder aan dit artikel vindt u een volledige lijst van leveranciers en fabrikanten van huisliften in Nederland. Deze bedrijven maken de liften zelf en plaatsen deze ook bij u in huis. Bovendien doen zij ook de onderhoudservice voor u. Er zijn ook liftinstallatiebedrijven die voor u de liften plaatsen en deze inkopen bij deze bekende leveranciers. Bent u bekend met de prijzen, dan zult u merken dat zij in in een aantal gevallen goedkoper leveren.


Goedkope huislift

Indien u een goedkope huislift wenst of gewoon de kosten wilt laaghouden, ga dan voor een betaalbare huislift zonder schacht en zonder liftput. Deze schachtloze huisliften zijn er in 2 variaties. Op de eerste plaats zijn er de huisliften die speciaal gemaakt zijn voor rolstoelgebruikers. Als tweede soort zijn er ook huisliften zonder schacht die zo compact zijn dat ze niet meer dan 1M² gebruiken. Beide variaties zijn een stuk goedkoper dan de standaard huisliften.

Kleine compacte huisliften

goedkope-compacte-huislift-zonder-liftschachtBehalve de rolstoelliften, zijn er ook huisliften zonder schacht die zo klein zijn dat ze niet meer dan 1 M² gebruiken. Deze huisliften zijn ook goedkoper dan de grotere luxe huisliften voor meer verdiepingen. De kleine huislift zonder liftschacht is ook goed geschikt voor bijvoorbeeld een apartement om de zolderkamer te bereiken. Een goede leverancier voor deze miniliften is bijvoorbeeld PractiComfort. Deze is leverbaar vanaf 14.950 euro

Een groot voordeel van deze compacte huisliften is dat ze echt weinig ruimte in beslag nemen. U kunt ze heel makkelijk wegwerken in uw huis. Bovendien zijn er weinig verbouwkosten noodzakelijk. In principe moet er alleen een gat gemaakt worden. Er gaat dus erg weinig ruimte verloren bij dit soort compacte huisliften. Dat is erg handig als u bijvoorbeeld klein woont.


Rolstoel huisliften

Lift zonder schacht van DomicareEen voorbeeld van een leveranciers van dit soort compacte huisliften is Easyhomelift. U kunt ook een kijkje nemen bij DomiCare voor huisliften zonder liftput/ liftschaft. Dit zijn over het algemeen hele goede kleine eenpersoons huisliften met een lage kostprijs. De rolstoelliften van Domicare zijn leverbaar vanaf 15.750 euro inclusief montage. Als alternatief voor deze lift is er trouwens ook de plateaulift die over de trap gaat.

De rolstoelliften zonder liftschacht en zonder liftput komen in 2 variaties: ofwel u kiest voor de open huislift of u kiest voor de wat luxere uitvoering die wel volledig overdekt is. Beide liften zijn wel zo gemaakt dat u er met een rolstoel makkelijk in kunt rijden.

Huislift Leveranciers

Huislift Leveranciers Soort Leverancier Soort Lift
Aesyliften.nl Fabrikant en Leverancier Huislift, Meerdere verdiepingen
Thyssenkrup Fabrikant en Leverancier Huislift, Meerdere verdiepingen
Marco Huislift Onafhankelijke Leverancier Huislift, Meerdere verdiepingen
Astra Lift Fabrikant en Leverancier Huislift, Meerdere verdiepingen
Get Up Benelux Fabrikant en Leverancier Luxe Kleine huisliften
Grunbach Fabrikant en Leverancier Luxe Kleine huisliften
PractiComfort Fabrikant en Leverancier Luxe Kleine huisliften & Rolstoelliften
Easyhomelift Fabrikant en Leverancier Zonder liftschacht | Rolstoellift
Domicare Fabrikant en Leverancier Zonder liftschacht | Rolstoellift
AB Huisliften Onafhankelijke Leverancier Zonder liftschacht | Rolstoellift

Huislift Demonstraties

Een reactie plaatsen