Molenaar Trapliften gestopt

Molenaar Trapliften is gestopt met zijn traplift verkoop en verhuur. Molenaar verkocht de trapliften van fabrikanten zoals Ottolift, Handicare en ThyssenKrupp. Molenaar was in Nederland ook de enige leverancier die de modulaire traplift verkocht en verhuurde. De rails van deze traplift zijn uiterst flexibel en kunnen binnen 1 dag gelegd worden. Deze traplift wordt in Nederland nu alleen door Ottolift aangeboden.

Bij Molenaar kon je vaak net iets goedkoper de trapliften huren of kopen dan bij overige leveranciers. De markt van trapliften is echter best lastig, vooral sinds de vergoeding voor trapliften zoals de belastingaftrek sinds 2015 is afgeschaft.

Molenaar verkocht daarnaast ook een nieuwe soort modulaire traplift, de Air. Deze traplift was revolutionair omdat deze binnen 48 uur geplaatst kon worden. De rails kunnen daarnaast opnieuw hergebruikt worden. Dat scheelt enorm in de kosten. Deze traplift wordt in Nederland nu alleen door Ottolift aangeboden. Het is veelal de meest voordelige oplossing als u op zoek bent naar een tijdelijke traplift of om een traplift te huren.

Klanten van Molenaar krijgen nog bericht hoe het verder gaat met de dienstverlening. Naar verwachting wordt deze volledig overgenomen door de fabrikant.