prijzen traplift berekenen

Traplift prijzen


Wat zijn de prijzen van een traplift thuis? De meeste traplift leveranciers zullen u niet direct een traplift prijs vertellen, maar wij hebben voor u een overzicht van de trapliften prijzen. Een traplift in huis is vaak maatwerk en daarom kunnen de kosten hoger of lager uitvallen per huis. Bovendien zijn er ook diverse opties die u erbij bestelt of luxere uitvoeringen van de stoel waar u uit kunt kiezen.

Prijzen traplift

Leverancier Prijs traplift rechte trap Prijs traplift met bocht Prijs traplift met 2 bochten
1. Molenaar.nl € 2.360 (Vanaf prijs) € 6.000 (Vanaf)
2. Puntzorg.nl € 2.995 (Vanaf prijs) € 6.500 (Vanaf)
3. Handicare € 2.795 (Vanaf prijs) € 9.000 (Maximaal)
4. Ottolift Op aanvraag Op aanvraag
5. ThyssenKrupp € 4.495 (Vanaf prijs) € 9.000 (Vanaf – Schatting)
6. Stannah € 4.500 (Vanaf prijs) € 7.500 (Vanaf – Schatting)

Vraag makkelijk een offerte aan

Wilt u beter inzicht in de prijs van een traplift bij u thuis? U kunt nu gemakkelijk en direct een offerte aanvragen. Dat kan gewoon online via een simpel formulier. U ontvangt dan direct een offerte van de vier grootste traplift leveranciers in Nederland.

  • Vraag offerte aan bij ThyssenKrupp (via Snelleofferte)
  • Vraag een offerte aan bij Handicare (via Snelleofferte)
  • Vraag offerte aan bij PractiComfort (via Snelleofferte)
  • Vraag offerte aan bij Ottolift (via Snelleofferte)

traplift-offerte-aanvragen

Traplift prijsvergelijking

De gemiddelde prijs voor een traplift in de binnenbocht met een of twee bochten varieert tussen de € 7.500 en € 10.000. Met meer trappen betaalt u tot € 20 000. Dit blijkt ook uit onderzoek van Ecocent, de leverancier van Easysteppers, een goedkope alternatief voor de traplift. Er zijn ook goedkopere traplift modellen maar die zijn in feite erg onhandig en ouderwets, deze trapliften beginnen meestal midden in de gang en eindigen dan op de overloop ook in het midden. Hierdoor nemen ze veel ruimte in beslag en kunnen zelfs de doorgang verhinderen.

Traplift Prijzen Tweedehands

U kunt ook kiezen voor een goedkopere optie met een tweedehands traplift. U kunt dit het beste doen via een officiële traplift leverancier. Zij bieden goedkopere opties alsmede onderhoud en service. Voor meer informatie hierover ga naar Tweedehands Trapliften.

Tip: het is ook mogelijk dat een van de bovenstaande leveranciers een tweedehands traplift in de aanbieding heeft. Dit betreft dan meestal de stoel zelf. Wilt u graag geld besparen, vraag hier dan naar tijdens een van uw gesprekken met de vertegenwoordiger of adviseur van de traplift leverancier. Tot slot kunt u ook op zoek gaan naar prijzen van trapliften op marktplaats. Maar besef wel dat deze trapliften geen garantie hebben, soms niet goed zijn afgesteld en bovendien is de hoogste prijs die u betaalt voor de rails, niet voor de stoel.

Traplift Prijzen Huren

Een andere manier om kosten te besparen bij de aanschaf van een traplift is door een traplift te huren. Dit kan bij de meeste aanbieders. Er is wel een aanbieder die eruit springt hier en dat is Molenaar Welzijn. Daar kunt u een traplift huren vanaf 1 maand. Bij de meeste aanbieders moet dat minimaal een jaar.

Daarnaast is een groot voordeel bij Molenaar dat ze een speciaal soort modulair systeem gebruiken voor de aanleg van de rails. Dit modulair systeem zorgt ervoor dat ze snel en makkelijk de traplift kunnen plaatsen en weer verwijderen. Binnen 1 dag na de aanvraag kunt u dus van de traplift gebruik maken. U kunt bovendien daarna ook overgaan tot het kopen hiervan.

Onderhandel over de prijs

Bij de meeste traplift leveranciers kunt u uitstekend onderhandelen over de prijs. De prijs is meestal een traplift prijsindicatie met een vrij hoge marge voor de leverancier. U kunt vragen of de prijs wat lager kan, bijvoorbeeld omdat u de financiering niet goed kan rond krijgen anders. Daarnaast kunt u ook schermen met de prijs van een andere leverancier. Vooral bij de duurdere leveranciers met luxere uitvoeringen kan er vaak wel een leuk bedrag af.

Een reactie plaatsen