Traplift prijzen

Wat is de prijs van een traplift in huis en wat kost een traplift gemiddeld? De meeste traplift leveranciers zullen niet direct van een traplift prijs verklappen, want die is erg hoog. Maar wij hebben voor u een overzicht van de meeste trapliften prijzen. Let wel, een traplift in huis is maatwerk en daarom kunnen de traplift kosten hoger of lager uitvallen per huis en soort trap. Daarnaast betaalt u bij een aantal leveranciers ook servicekosten. Bovendien zijn er ook diverse opties die u erbij bestelt of luxere uitvoeringen van de stoel waar u uit kunt kiezen.

traplift-offerte-aanvragen

Prijzen traplift

  LeverancierPrijs traplift rechte trapPrijs traplift met bocht 
  1. Handicare€ 2.795 (Vanaf prijs)€ 9.000 (Maximaal)
  2. OtoliftOp aanvraagOp aanvraag
  3. ThyssenKrupp€ 4.495 (Vanaf prijs)€ 9.000 (Vanaf - Schatting)
  4. Stannah€ 4.500 (Vanaf prijs)€ 7.500 (Vanaf - Schatting)

 • Wilt u op de kosten van de traplift besparen, dan zijn er ook mogelijkheden voor een gebruikte traplift of minder luxueuze uitvoeringen.
 • Wilt u beter inzicht in de prijs van een traplift bij u thuis? U kunt nu gemakkelijk en direct een offerte aanvragen. Dat kan gewoon online via een simpel formulier. U ontvangt dan direct een offerte van de vier grootste traplift leveranciers in Nederland.
 • Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om een traplift te huren. Dat kan voordeliger zijn als u de traplift niet meer dan anderhalf jaar in gebruik neemt.
 • Er zijn ook nog alternatieven voor de traplift die flink in de kosten kunnen besparen.


Traplift prijsvergelijking

traplift prijzen vergelijken

De gemiddelde prijs voor een traplift in de binnenbocht met een of twee bochten varieert tussen de € 7.500 en € 10.000. Met meer trappen betaalt u tot € 20 000. Dit blijkt ook uit onderzoek van Ecocent, de leverancier van Easysteppers, een goedkope alternatief voor de traplift. Er zijn ook goedkopere traplift modellen maar die zijn in feite erg onhandig en ouderwets, deze trapliften beginnen meestal midden in de gang en eindigen dan op de overloop ook in het midden. Hierdoor nemen ze veel ruimte in beslag en kunnen zelfs de doorgang verhinderen.


Traplift Prijzen Tweedehands

  AanbiederPrijs tweedehands traplift rechte trapPrijs tweedehands traplift met 1 bocht
  Smienk€ 1.690 euro€ 2.190 euro
  123Trapliften€ 1.850 euro€ 3.250 euro
  Handicare€ 2.000 euro€ 4.000 euro
  RecentLift€ 2.450 euro€ 5.500 euro
  TipTopOp aanvraagOp aanvraag

U kunt ook kiezen voor een goedkopere optie met een tweedehands traplift. U kunt dit het beste doen via een officiële traplift leverancier. Zij bieden goedkopere opties alsmede onderhoud en service. Voor meer informatie hierover ga naar Tweedehands Trapliften.

 • Het is ook mogelijk dat een van de bovenstaande leveranciers een tweedehands traplift in de aanbieding heeft. Dit betreft dan meestal de stoel zelf. Wilt u graag geld besparen, vraag hier dan naar tijdens een van uw gesprekken met de vertegenwoordiger of adviseur van de traplift leverancier.
 • Daarnaast kunt u ook op zoek gaan naar prijzen van trapliften op marktplaats. Maar besef wel dat deze trapliften geen garantie hebben, soms niet goed zijn afgesteld en bovendien is de hoogste prijs die u betaalt voor de rails, niet voor de stoel.

Traplift Prijzen Huren

traplift-huren-otoliftTraplift Modul van Otolift wordt snel geleverd en is een slimme keuze als je direct een traplift nodig hebt.

Een andere manier om op de traplift kosten te besparen is door een traplift te huren. Dit kan bij de meeste aanbieders. Er is wel een aanbieder die eruit springt hier en dat is Otolift. Daar kunt u een traplift huren vanaf 1 maand. Bij de meeste aanbieders moet dat minimaal een half jaar.

Daarnaast is een groot voordeel bij Otolift dat ze een speciaal soort modulair systeem gebruiken voor de aanleg van de rails. Dit modulair systeem zorgt ervoor dat ze snel en makkelijk de traplift kunnen plaatsen en weer verwijderen. Binnen 1 dag na de aanvraag kunt u dus van de traplift gebruik maken. U kunt bovendien daarna ook overgaan tot het kopen hiervan.


Onderhandel over de prijs

Bij de meeste traplift leveranciers kunt u uitstekend onderhandelen over de prijs. De prijs is meestal een traplift prijsindicatie met een vrij hoge marge voor de leverancier. U kunt vragen of de prijs wat lager kan, bijvoorbeeld omdat u de financiering niet goed kan rond krijgen anders. Daarnaast kunt u ook schermen met de prijs van een andere leverancier. Vooral bij de duurdere leveranciers met luxere uitvoeringen kan er vaak wel een leuk bedrag af.Een reactie plaatsen

Onze intentie is om informatie zo volledig mogelijk aan te bieden. Is onze informatie niet volledig? Stuur dan een reactie. Ook voor overige feedback kunt u ons een berichtje sturen. Dank u wel.