Gebruikte traplift verkopen

Uw oude traplift verkopen. Er zijn genoeg partijen in Nederland die voor u de gebruikte traplift willen verwijderen of aan wie u de traplift kunt verkopen. Een tweedehands traplift verkopen kan bijvoorbeeld via tweedehands traplift verkopers. U kunt ze gewoon bellen of mailen met de vraag of ze uw traplift willen hebben. Is deze nog in goede staat, dan kunt er ook nog geld voor krijgen.

Het kan zijn dat uw eigen leverancier een betere prijs biedt dan een andere inkoper van tweedehands trapliften. Neem daarom ook contact met hen op.

Soms is het niet mogelijk om geld te krijgen voor uw traplift. Dit is bijvoorbeeld het geval als uw traplift te oud is. Meestal geldt hier een grens van tien jaar. Of als de traplift inkoper zelf te veel kosten moet maken. U betaalt dan in een aantal gevallen zelf voor de verwijdering van uw traplift.


Traplift tweedehands verkopen

  • Tweedehands trapliften inkoop wordt bijvoorbeeld gedaan door Smienk Trapliften.
  • Maar u kunt ook een kijkje nemen bij MD demontage of Dukongo.
  • Daarnaast is het ook mogelijk dat uw eigen leverancier van uw traplift interesse heeft. U kunt gerust een aantal offertes aanvragen bij de diverse partijen.
  • Wilt u bijvoorbeeld uw Thyssenkrupp traplift verkopen dan kunt u contact opnemen met Thyssenkrupp, maar ook met 1 van bovenstaande partijen.
  • Hetzelfde geldt als u uw Stannah traplift wilt verkopen, of een van de andere fabrikanten zoals Otolift en Handicare.

Traplift verkopen via marktplaats

Veel mensen plaatsen ook een advertentie via Marktplaats. Als u dit doet dan is er ook grote kans dat een van de bovenstaande partijen contact met u zoekt. U kunt dan bovendien zelf een prijs bepalen.

Traplift verkopen via marktplaats